Elérhetőségek

Szeleste Község Önkormányzata

9622 Szeleste,
Berzsenyi D. u. 46.
Telefon:
+36-95/365-002
E-mail:
jegyzoszeleste@gmail.com

Tájékoztató a járványügyi helyzet kapcsán

2020. március 16., 11:00
Polgármesteri tájékoztató a járványügyi helyzettel kapcsolatban

Tisztelt Szelesteiek!

A járványhelyzettel kapcsolatban az alábbiakra hívom fel a figyelmüket és kérem közreműködésüket:

A Művelődési Ház, Közösségi Ház 2020. március 13-tól bezárásra került. Visszavonásig csoportos eseményekre nincs lehetőség.
További intézkedésig kérem, hogy az Óvodába kizárólag az vigye gyermekét, aki az otthoni felügyeletet másképp nem tudja megoldani. A bezárásról, esetleges ügyeletről a napokban születik döntés.
A Polgármesteri Hivatal telefonszáma: 95/365-002, 30/400-4517. A járványügyi helyzet miatt az ügyfélfogadás korlátozására került. Kérem, hogy a személyes ügyintézés lehetőségét csak kifejezetten indokolt esetben szíveskedjenek igénybe venni.  
Az önkormányzat által fenntartott intézményekben a fertőtlenítés folyamata - felelős személyek kijelölésével - rögzítésre került.
Kérem az időseket lehetőleg tartózkodjanak otthon, ne menjenek közösségbe!  Szelestén a szociális ellátást - a szükségletekhez igazodóan, erőforrások átcsoportosításával - megerősítem. Az egyedül élők, rászorulók, idősek telefonon (30-771-7502, 30-650-3773) kérhetik a bolti-, gyógyszertári bevásárlást, postai küldemény feladását és egyéb ügyek intézését otthonról. A segítségnyújtás biztosítására önkéntesek részvételére is számítok! Az idősekre kiemelten figyeljünk!
Minimalizáljuk a közösségi helyek (bolt, posta, önkormányzati hivatal stb.) felkeresését! A helyiségekben tartózkodók létszáma szabályozásra kerül.
Nyomatékosan kérem, hogy aki külföldről érkezett haza feltétlenül tartsa be az előírásokat!

A VESZÉLYHELYZETBEN MINDENKI EGYÜTTMŰKÖDÉSÉRE SZÜKSÉG VAN, A FELELŐS MAGATARTÁS MINDANNYIUNK KÖZÖS ÉRDEKE!

Kérem segítségnyújtás, kérdés esetén hívjanak a 30- 771-7502 telefonszámon.

Szeleste, 2020.03.14.

Tisztelettel:

Németh István
polgármester


« Vissza az előző oldalra!


Szeleste Község Önkormányzata - Magyar