Szeleste Község Önkormányzata

9622 Szeleste,
Berzsenyi D. u. 46.
Telefon: +36-95/365-002
E-mail küldése

Köszöntő

Köszöntő

Kedves Látogató!

Szeleste Község Önkormányzatának Képviselő-testülete nevében tisztelettel és szeretettel köszöntök minden kedves vendégünket településünk honlapján! Nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy internetes kalandozása során felkereste községünk hivatalos weblapját.

A képviselő társaimmal azon dolgozunk, hogy Szeleste az itt lakók számára otthonosabbá váljék. Azért dolgozunk, hogy településünkön érdemes legyen élni, családot alapítani, gyermekeket nevelni, távlati terveket szőni, mert aki itt él látja a falu jövőjét, fejlődését. A következő oldalak böngészésével elsősorban azt szeretnénk elérni, hogy minél több információt, érdekességet megtudjon falunk életéről, másodsorban azt, hogy hasznos és fontos információk, valamint szolgáltatások közzététele révén erősítsük a Hivatal ügyfélbarát, szolgáltató jellegét.

 

Látogatása során megismerkedhet településünk történelmi múltjával, jelenével, értékeivel, kulturális életünkkel. Tájékozódhat Szeleste község közéletéről, elolvashatja az Önkormányzat Képviselő-testületének rendeleteit. Megismerheti községünk életét, intézményeit és egyesületeit, betekintést nyerhet a település mindennapjaiba, valamint információt kaphat rendezvényeinkről, ünnepeinkről. Kívánom, hogy a honlap tartalmában elmerülve ismerje meg jobban Szelestét és, ha még nem járt nálunk, látogasson el hozzánk! Az érdeklődők mellett külön szeretettel köszöntöm községünk valamennyi lakóját is, akiknek reményeim szerint segítséget nyújt a jövőben településünk honlapja. Kérem, hogy közösen alakítsuk ki, töltsük meg tartalommal fejezeteit!

A honlap használatához sok örömet kívánva:

Kuti Gábor

Polgármester

 

 Szeleste Község Önkormányzata - Magyar