Elérhetőségek

Szeleste Község Önkormányzata

9622 Szeleste,
Berzsenyi D. u. 46.
Telefon:
+36-95/365-002
E-mail:
jegyzoszeleste@gmail.com

Tájékoztató jegyző kinevezéséről

2023. június 01., 14:21

Tájékoztató jegyző kinevezéséről

 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Dr. Vincze György jegyző halála miatt a Bői Közös Önkormányzati Hivatal jegyzői állás helye betöltetlen lett. A megüresedett tisztség betöltése érdekében a Bői Közös Önkormányzati Hivatalt fenntartó polgármesterek álláspályázatot írtak ki. A pályáztatási eljárás érvényes és eredményes volt. A Bői Közös Önkormányzati Hivatal jegyzői feladatainak ellátására, 2023. június 1. napjától határozatlan időre, Csajbi Lívia aljegyzőt nevezték ki a polgármesterek.

 

Csajbi Lívia a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem Államigazgatási karon végzett igazgatásszervezőként. Pályafutását 1997-ben kezdte a sárvári Polgármesteri Hivatalban.2006-tól a Meggyeskovácsi polgármesteri hivatal jegyzője volt. 2013-től Szelestén dolgozott jegyzőként. Az átszervezések következtében a Bői Közös Önkormányzati Hivatalnál 2015. január 1. napján kezdte meg a munkáját. 2015. augusztus 16. napjától látta el hivatalunk aljegyzői munkakörét.

Az idei évben saját munkakörének ellátása mellett - a jegyzői állás betöltetlensége miatt - jegyzői feladatok ellátásával is megbízták. Feladatát becsületesen, jogszerűen, a változásokra való nyitottsággal és csapatmunkával látja el. Az előbbi említett több éves elhivatott szakmai munkája alapján a Bői Közös Önkormányzati Hivatalt fenttartó önkormányzatok polgármesterei alkalmasnak találták a jegyzői tisztség betöltésére és kinevezték a Bői Közös Önkormányzati Hivatal jegyzőjének.

 

 

Vezetői kinevezéséhez szívből gratulálunk és eredményes, sikeres munkát kívánunk neki!

 

Bői Közös Önkormányzati Hivatalt fenntartó polgármesterek


« Vissza az előző oldalra!


Szeleste Község Önkormányzata - Magyar